It is currently Wed Oct 16, 2019 3:08 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: stupid mouse....
PostPosted: Mon Mar 18, 2013 3:04 pm 
Slippery When Westicles
User avatar

Joined: Sat Oct 02, 2004 7:59 pm
Posts: 8182
Location: Rocketbrah
ate my wires.
Anyone knows what these are so I can look them up and wire them back up? Car runs fine without it seems since I just found it yesterday and I have been driving it around.

Image



_________________
Image
http://www.teamrowdy.net/blog
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: stupid mouse....
PostPosted: Mon Mar 18, 2013 5:05 pm 
Rock Smoke
User avatar

Joined: Tue Jun 02, 2009 8:52 am
Posts: 3747
Location: Hotlanta, GA
Grey connector looks like a temp sensor, but I cannot into 240 wiring so I could be totally wrong.



_________________
f00tography
In our minds. In our reality. In our world we are QUEEN DUCHESS TEAPOT HABERDASHERY!! RULER OF ALL!! PARTY OF ONE!!!
Image
fooschnicks: totally oawesome
fooschnicks: whatever that means
gregthore: oaseome
gregthore: without me it's just oaweso
gregthore: Eugene has a meagan muff
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: stupid mouse....
PostPosted: Mon Mar 18, 2013 5:24 pm 
Slippery When Westicles
User avatar

Joined: Sat Oct 02, 2004 7:59 pm
Posts: 8182
Location: Rocketbrah
found out one wire connector is temp, two wire is knock sensor.

I need to look at it some more. Since one is a knock sensor, I would figure the car would be acting up but seems to be doing fine. I wonder if that has something to do with the Enthlapy ECU that I have.



_________________
Image
http://www.teamrowdy.net/blog
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: stupid mouse....
PostPosted: Mon Mar 18, 2013 6:57 pm 
Imitation Crab Meat
User avatar

Joined: Sun Jun 04, 2006 10:16 pm
Posts: 405
Location: St. Louis
struka wrote:
found out one wire connector is temp, two wire is knock sensor.

I need to look at it some more. Since one is a knock sensor, I would figure the car would be acting up but seems to be doing fine. I wonder if that has something to do with the Enthlapy ECU that I have.


If this is an SR or KA, those should both be temp sensors, one sends signal to ECU the other sends signal to gauge on dash. The knock sensor is located underneath the intake manifold directly on the block. ;)



_________________
-Kyle
DriftSTL.com
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: stupid mouse....
PostPosted: Tue Mar 19, 2013 8:53 am 
Slippery When Westicles
User avatar

Joined: Sat Oct 02, 2004 7:59 pm
Posts: 8182
Location: Rocketbrah
found this:

http://forums.nicoclub.com/1991-1994-240sx-code-34-knock-sensor-detonation-sensor-tutorial-t253121.html

So looks like it is the knock and the temp gauge for the cluster.

Thanks!



_________________
Image
http://www.teamrowdy.net/blog
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: stupid mouse....
PostPosted: Wed Mar 20, 2013 10:41 am 
Salsa Rodeo
User avatar

Joined: Fri Sep 03, 2004 1:03 pm
Posts: 5982
Yeah, those. Why not just rewire the plugs? Doesn't matter what they are, the wire colors match up :wink:


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: stupid mouse....
PostPosted: Wed Mar 20, 2013 11:05 am 
Slippery When Westicles
User avatar

Joined: Sat Oct 02, 2004 7:59 pm
Posts: 8182
Location: Rocketbrah
that's what i am going to do.

one plug has wire chewed up all the way down to the base so it will be hard to solder.



_________________
Image
http://www.teamrowdy.net/blog
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron